6 novembre 2009

FEM UNA BONA TRIA DE MATÈRIA ORGÀNICA

Si encara no has anat a recollir el cubell que et dóna l’Àrea de Medi Ambient del Ajuntament de Barcelona, ja hi pots anar.

A partir de les setmanes vinents, el nostre barri comptarà amb un nou contenidor per dipositar-hi les restes de matèria orgànica. Serà de color marró i s’afegirà als que ja coneixem: el verd, el blau, el groc i el gris.

No triguis més acostar-te als punts d’informació del nostre barri com són: Biblioteca Francesc Boix, carrer Blai, 34; també pots anar al Centre Cívic El Sortidor, plaça Sortidor, 12, del 2 al 14 de novembre.

Per recollir-lo has de portar el val que segurament ja ha arribat a casa teva por correu (carta de color marró amb el logotip de Barcelona pel Medi Ambient), presenta-lo i et donaran el cubell, un paquet de bosses compostables, un receptari i un imant pel frigorífic, per tal que sàpigues quin tipus de restes has de llançar al contenidor marró.

Les noves bosses són biodegradables, fetes de fècula de patata. Desprès les podràs comprar al supermercat.

Si per qualsevol inconvenient no hi pots anar aquest dies, has de dirigir-te a la seu del districte de Sants-Montjuïc, carrer Creu Coberta, 104 des d’ara fins al 27 de febrer.