9 juny 2017

FESTA DE LA BICICLETA – AFECTACIONS DEL TRÀNSIT

Amb motiu de la 3ª Etapa Powerade non stop Bcn-Sant Sebastià, passem a detallar-vos la informació corresponent:

Festa de la bicicleta diumenge 11 de juny

Pedalada: diumenge 11 de juny, amb inici a les 9.30h i finalització a les 11.30h (12,4 Km)

Activitats: diumenge 11 de juny, amb inici a les 10.30h i finalització a les 14.30h (tallers per a tots el públics, fira d’entitats i associacions relacionades amb bel sector, que es realitzaran al pg. Lluís Companys.)

Recorregut

Concentració: Aragó, entre pg. Sant Joan i Sicília.

Recorregut: Aragó – Tarragona – pl. Espanya – (costat Besòs, en sentit contrari a la circulació) – av. Paral·lel (calçada Besòs, en sentit contrari a al circulació) – Floridablanca – Ronda Sant Antoni – pl. Universitat – Pelai – pl. Catalunya – Fontanella – pl. Urquinaona – Trafalgar – pg. Lluís Companys (calçada Llobregat) – Comerç – pg. Picasso – Pujades – Marina (calçada Llobregat) – gir de 180º a l’alçada d’av. Icària – Marina (calçada Besòs) – Pallars – Badajoz – Almogàvers – Roger de Flor – av. Vilanova.

Arribada: L’arc que marca el fi de recorregut estarà col·locat a l’av. Vilanova, entre roger de Flor i pg. Lluís Companys.

Divisió de calçades

UT 2, L’Eixample:
Pl. Universitat
Es dividirà amb tanques i cons entre Ronda Sant Antoni i Pelai, deixant tres carrils del costat muntanya pel trànsit de vehicles i la resta per als ciclistes. Els vehicles que circulin en sentit Llobregat per la calçada mar de la pl. Universitat seran desviats per Aribau.

Roger de Flor – av. Vilanova
Es dividirà amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reservarà la calçada Llobregat – mar pels participants que circulin pel carrer Roger de Flor i girin a l’av. Vilanova i la calçada Besòs – muntanya pels vehicles que pugin per av. Vilanova i girin al carrer roger de Flor.

UT10, Sant Martí:
Badajoz – Almogàvers
Es dividirà amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reservà la calçada Llobregat – mar pels participants que pugin pel carrer Badajoz i girin a Almogàvers i la calçada Besòs – muntanya pels vehicles que circulin per Almogàvers i girin a Badajoz.

Almogàvers – Roger de Flor
Es dividirà amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reservarà la calçada Besòs – muntanya pels participants que circulin pel carrer Almogàvers i girin a Roger de Flor i la calçada Llobregat – mar pels vehicles que puguin per Roger de Flor i girin a Almogàvers.

Desviament de trànsit

UT 1, Ciutat Vella
Via Laietana
Es tallarà el sentit ascendent des de totes les transversals, permetent únicament la circulació descendent en sentit cap a pl. Antonio López.

La Rambla
Es tallarà el sentit ascendent permetent únicament la circulació descendent.

UT 2, L’Eixample
Aragó i pg. Sant Joan
Es tallarà la circulació d’Aragó entre av. Diagonal i pg. Sant Joan. En cas de que la concentració de al sortida afecti al pg. Sant Joan, es tallarà el passeig a l’altura de Consell de Cent i la València.
Posteriorment, segons la situació dels participants a la passejada, el trànsit dels vehicles d’Aragó es desviarà per l’av. Roma.

Tarragona
Es tallarà la circulació de Tarragona entre València i pl. Espanya.

Balmes
Es desviarà la circulació cap al carrer València.

UT 3, Sants Montjuïc
Av. Paral·lel
Es tallarà la circulació del sentit ascendent d’av. Paral·lel entre Vilamarí i pl. Espanya, desviant el trànsit cap a Lleida.

UT 10, Sant Martí
Marina
Es tallarà la circulació des de av. Icària a Almogàvers.

Almogàvers
Es tallarà la circulació des de Badajoz a pg. Lluís Companys.