15 desembre 2012

FESTA “POSA’T LA GORRA!” AFANOC

Des que l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) es va constituir l’any 1987 per un grup de familiars, ha treballat per acompanyar i donar una atenció integral a tots els infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies.

Aquest curs, alguns dels objectius que ens hem fixat són els d’obtenir recursos per garantir els serveis que fins ara ofereix l’AFANOC i per seguir mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies desplaçades del seu lloc d’origen amb infants amb càncer que vénen a rebre tractament a Barcelona. Ens plau comunicar-vos que des del seu inici, ara fa un any, ja han passat per la casa al voltant de 120 famílies!

Ens agradaria que aquest 15 de Desembre, el Zoo de Barcelona torni a omplir-se per celebrar la festa “Posa’t la gorra!”. Enguany, en Jordi Labanda ha estat el dissenyador de les gorres, donant el seu toc característic amb un disseny molt alegre i colorit. La gorra tindrà un cost de 5€ i permetrà als nens i nenes de 0 fins a 18 anys l’entrada gratuïta al Zoo i als adults, un descompte del 50%!

A més, aquest any comptarem amb la Mònica Terribas com a conductora de l’acte; la col·laboració del grup de teatre “Comediants” Pallassos Sense Fronteres, Tortell Poltrona i els actors de la serie Polseres Vermelles i moltes sorpreses més!

Josep Pla Buxo
President d’AFANOC

Per a més informació podeu contactar al tel. 93 237 79 79 / afanoc@afanoc.org

Document: dossier pdf (1.60 MB)