22 novembre 2014

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS A CATALUNYA 2014

Un any més la Fundació Banc dels Aliments organitza la campanya de recollida Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2014. Bona Voluntat en Acció torna a col·laborar-hi i necessitem voluntaris per organitzar un punt de recollida d’aliments a un supermercat.

L’objectiu d’aquest any és superar a Catalunya els 3.000.000 Kg recollits, gràcies a la feina de 20.000 persones voluntàries. Així les entitats podrem donar suport amb aliments a la gent més necessitada, que no para de créixer. És per això que és necessari que entre tots ho donem tot per lluitar contra la fam d’aquí.

La campanya d’enguany es celebrarà els dies 28 (divendres) i 29 (dissabte) novembre a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya.

Com cada any, Bona Voluntat en Acció col·labora en aquesta campanya recollint aliments. El lloc de recollida que ens han assignat es al mateix barri del Poble-sec, el SUPERMERCAT LIDL del carrer Vilà-i-vilà nº 35-37, a un minut del Paral·lel.

Hem previst cobrir els torns amb 2 ó 3 persones i en els següents horaris:

Divendres 29 de novembre
De 9h a 12h
De 12h a 15h
De 15h a 18h
De 18h a 21h

Dissabte 30 de novembre
De 9h a 12h
De 12h a 15h
De 15h a 18h
De 18h a 21h

Els interessats ens heu d’enviar un correu electrónic a voluntariat@bonavoluntat.org, indicant nom, DNI, telèfon i e-mail de contacte i torn/s sol·licitat/s.

La funció dels voluntaris és convidar als clients del supermercat a fer donacions, rebre-les i col·locar-les en grans caixes que estaran preparades. Us demanem la vostra col·laboració per fer algun d’aquests TORNS i que així, entre tots, aquest any recollim molts més aliments per ajudar a qui més ho necessita!! Del total d’aliments recollits el Banc els centralitzarà i els repartirà a entitats com la nostra que fem la distribució directe a famílies que ho necessiten.

En el següent enllaç podeu veure un video promocional realitzat pel Banc dels Aliments de com va funcionar la recollida d’aliments de portes cap endins: http://youtu.be/3pCQm95fRWE

Bona Voluntat en Acció
Roser, 99 baixos
Tel. 93 441 93 61