5 març 2007

GUIA DE RECURSOS DEL POBLE-SEC

Des de la Comissió de convivència i coneixement mutu del Pla Comunitari Poble-sec s’està elaborant una GUIA DE RECURSOS DEL POBLE-SEC. Serà una petita publicació on estiguin englobats tots els recursos existents al barri amb l’objectiu d’informar sobre els serveis que ofereix cada un d’ells i amb la finalitat de promoure el coneixement mutu i la cooperació.

Aquesta guia es publicarà en català i castellà i no té un caràcter comercial sinó informatiu amb la finalitat d’optimitzar els serveis existents, fomentar la convivència entre tothom i augmentar el coneixement dels veïns/es del barri on vivim, aconseguint d’aquesta manera una convivència més equilibrada.

Actualment el procés es troba en la fase de recollida de dades amb la col·laboració d’entitats, associacions, institucions, col·lectius i serveis públics del barri, que han d’enviar una fitxa amb les seves dades abans que termini el mes de març, a guiaderecursos@yahoo.es

El Pla Comunitari Poble-sec aprofita per convidar a totes les persones a participar en la Comissió de convivència i coneixement mutu, que es reuneix el tercer dimarts de cada mes a les 19’30h al Casal Concòrdia (carrer Concòrdia 33).