5 novembre 2017

INGRESSA A PRESÓ UN HOME PER CINC AGRESSIONS SEXUALS QUE VA COMETRE AL POBLE-SEC

gents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut un home com a presumpte autor de cinc agressions sexuals comeses al barri de Poble Sec entre finals del mes de juliol i setembre. En tots els casos els investigadors van constatar que l’autor dels fets actuava sempre amb el mateix modus operandi: seguia la víctima fins al seu domicili i aprofitava d’entrar a la finca abans que la porta principal es tanqués i, un cop a l’interior, assaltava les víctimes per darrera amb violència, les subjectava amb força i els tocava les parts íntimes.

A partir de les declaracions de les víctimes es va poder determinar que totes havien passat pel mateix lloc abans de ser agredides, una zona amb molta afluència de gent del Poble Sec de Barcelona. Amb aquesta informació i la descripció de l’autor dels fets, un home d’entre 35 i 45 anys i que portava el cap rapat, es va dur a terme un dispositiu policial encaminat a poder identificar-lo. En el marc d’un d’aquests operatius realitzats el passat 24 d’octubre per la Unitat d’Investigació de Sants- Montjuïc, els mossos van poder identificar l’home, que no tenia antecedents, i el van detenir.

En el moment de la detenció portava la roba que les víctimes havien descrit que duia quan les va assaltar. Durant l’entrada i escorcoll realitzada al seu domicili, els investigadors van poder intervenir també la roba que l’autor hauria utilitzat en d’altres fets. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.