13 desembre 2017

KOETÀNIA TANCA LA BOTIGA AL POBLE-SEC

Nova etapa en solitari. Després de 6 anys intensos, l’evolució personal de cada un dels socis fundadors ha conduït a un nou punt de partida. Avui us presentem totes les novetats!

Dues Personalitats, Dues Marques
Koetania aixecava la persiana el 2011 al Poble-sec. Plena d’il·lusions i projectes es va obrir a la ciutat de Barcelona acollint nombrosos esdeveniments i participant en tota mena d’activitats. Els primers anys van ser formidables. Plens de bons moments i grans reptes. Mentrestant, l’experiència es posava en nosaltres.

Va anar succeint, i un soci volia continuar per aquí i l’atra provar per allà. La complementarietat inicial es va transfromar en la necessitat de projectes diferents que anaven prenent forma. Avui ja són una realitat. Il·lusionats, és el moment de compartir-ho i esperem que us els feu vostres!

De Blai a Goya

Daniel comença la seva etapa creativa més pura reinventant una nova Koetania en la seva proposta d’estil més personal i transgresora. Disseny d’autor inspirat en els orígens de les coses, Barcino, Macaret, Fòssil, creant joies artesanalment per als que busquen trencar amb la monotonia de les grans marques i es preocupen per la procedència ètica dels materials.

La personalització de joies, mètode de disseny participatiu en què s’ha especialitzat arribant dia a dia a més persones, composant i interpretant la música dels seus desitjos en joies a mida, com les aliances de casament.

Redescobrim la nova Koetania atelier & shop en un nou espai al carrer de Goya, 8 al barri de Gràcia,

Podreu visitar-lo molt aviat!

www.koetania.com

Poison. Nou començament Start from scratch!

Marta, directora artística de Koetania del 2011- 2016, presenta Poison Jewels on reivindica la feminitat i l’autonomia de la dona actual.

Partint del seu background d’arquitecte, proposa joies desde la cultura del Disseny i la Moda. La particular fusió de tecnologia i la tradició de l’ofici artesà, abarca des de la revisió dels clàssics a plantejar nous formats innovadors.

Disposada a seguir saltant-se les normes, el nou crit de guerra és Poison, una crida a tot allò que “no hauríem de fer” però ens atrau inevitablement. Apuntant a la provocació més exquisida i el que ens fa sentir intensament vius.

La botiga continua al carrer Bonavista, 1 On trovem Respira, Volare, Mel, Kandinsky… i moltes novetats ideals per aquest Nadal. T’atreveixes?

Visita POISONJEWELS.COM!