23 gener 2014

LA BASE – ATENEU COOPERATIU. INAUGURACIÓ

Comunicat de l’ateneu cooperatiu LA BASE:

Volem convidar-vos a la inauguració de l’Ateneu Cooperatiu La Base al carrer Hortes, 10 del Poble Sec, que se celebrarà aquest cap de setmana 25 i 26 de gener.

La Base es un espai obert a totes les persones del barri. Un projecte que parteix de la necessitat de dotar-nos d’una força autònoma a la ciutat, una infrastructura econòmica autogestionada, i amb la voluntat de construir comunitat al Poble sec.

Durant molts mesos, un bon grapat de persones vinculades al món cooperatiu i associatiu així com a les lluites del moviment 15M han buscat local, han fet obra i han pensat força per tenir la millor configuració possible de l’espai, de cara al desenvolupament dels projectes de l’Ateneu: menjador popular, cooperativa de consum, biblioteca popular, club d’informàtica, espai de criança, i moltes iniciatives més que podreu conèixer en primera persona durant la inauguració.

Ara, per fi, La Base és una realitat. El Poble Sec ja té un lloc per trobar-nos, construït des del suport mutu. Una base on tramar col·lectivament una sortida al desastre que enfrontem quotidianament, una base per reescriure juntes els temps que ens ha tocat viure.

La Base és només un inici. Esteu convidades i convidats a sumar-vos-hi per fer-nos més fortes juntes!

Per tant, animeu-vos! Troba el teu moment al llarg del cap de setmana per apropar-te i conèixer l’espai, les propostes, les persones… Hi haurà pintxos, concerts, activitats infantils, i molt més!

Us hi esperem!

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX




Document: pdf invitacio (35.88 kb)