20 març 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

La Bibliomusicineteca en dóna a conèixer les pròximes activitats organitzades.

Activitats mes de Març del 2017

Dilluns CINEMA (totes les sessions a les 19.00 hores)
Cicle Rodat a Barcelona i Artistes i Mites del Paral·lel.

Dia 6. El difunto es un vivo. Comèdia francament divertida protagonitzada per dos super-mites del Paral·lel, els còmics Mary Santpere i Paco Martínez Soria.
Rodada el 1956 als Estudis Iquino del Paral·lel.

Dia 13. Juventud a la intemperie. Cinema policíac i joventut sense esperança. Moralista i atrevida a l´hora. Dirigida per Ignacio F. Iquino el 1961, amb Manuel Gil i Julián Mateos (un any desprès protagonistes de l´excel·lent Los atracadores, de Rovira Beleta) i amb un insòlit Joan Capri de narcotraficant, Alady, Gustavo Re (Vienesos), la “bailaora” La Chunguita i el cantant Tony Ronald.

Dia 20. Sexo por compasión. Primera pel·lícula com a directora de l´actriu catalana Laura Mañá (2000). En un poble perdut, una senyora grosseta, rallant els cinquanta anys d´edat, amable i generosa, a qui abandona el seu marit, decideix pecar caritativament. Aquell trist poble es transforma en un atractiu turístic. Naturalisme màgic, amb tocs de Buñuel. Actuen Pilar Bardem, José Sancho, Alex Angulo, Mariola Fuentes…

Dia 27. La zorrita en bikini. Comèdia boja i molt divertida d´Ignacio F. Iquino rodada el 1976 amb localitzacions a Montjuïc-Poble Sec i diversos indrets de Barcelona. Protagonitzada per José Sazatornil-Saza, Esperanza Roy i amb Paco Morán i Amparo Moreno de co-protagonistas.

EL CLUB DEL ESPEJO
Divendres 24, a les 19.00 hores. El sentiment de Culpa. Allò que tots sentim quan creiem que no hem pres una bona decisió. Biblio-Musi-Cine Teràpia, que invita a reflexionar, amb el coach Antoni Inglés.

EL CLUB DE LA TERTÚLIA
Divendres 31, Cine Fòrum, a les 18.00 hores. El palo. Quatre dones amb situacions econòmiques precàries decideixen atracar una sucursal bancària. Una divertida comèdia dirigida i protagonitzada per dones. A les 20.00 hores, Col.loqui i Debat. Contra l´abús bancari-Llei de segona oportunitat. Amb Joaquim Homs, advocat, especialitzat en el tema.