14 juliol 2019

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de juliol de 2019

EXPOSICIONS.
Fins el 9 de juliol es podrà veure l´exposició, Agua i natura: font d´inspiració, del pintor Hilari Joan d´Argila, que va descobrir la vocació pictòrica al jubilar-se, alumne aventatjat de l´escola de pintura Amalia 17 de Mataró.
Exposicions permanents i mutants: Poble-sec 150 anys (el naixement i l´evolució d´un barri, en continua transformació), i Dona i esport, l´esport femení al Poble-sec. Dividida en dues parts, Homenatge a les pioneres, el dificil recorregut de l´esport femení pel seu reconeixement, i Coneguem els actuals equips esportius del barri (Atletic La Plana-futbol, Sant Antoni-Poble-sec-basket, Barcino-beisbol, Gòtics i B.U.C-rugby, Picornell i Running,
atletisme, IES Consell de Cent-cricket, Club Natació Montjuïc, Barcelona rugby subaquàtic i Handbol BCN Sants).

PRESENTACIÓ DE LLIBRES
Dimecres 3. A les 19.00 h. Revolución mental. A veces es mejor hacer las cirugías en el alma. Amb l´escriptora hondurenya Claudia Zablah. Conferencista motivacional.

CLUB DE LA POESIA
Divendres 5, a les 19.00 h. Pete Seeger en concert. Gravació inèdita de la seva actuació al barri de Sants el 15 de febrer de 1971. Amb Flor Iñigo, Pep Martín i Teresa Saladrigas. Per acollir aquesta excepcional sessió la sala Submarí es conevertirà en un bar concert a l´estil dels locals d´aquells anys 70

CINEMA
Dilluns a les 19.00 hores. La sessió del dimarts també a les 19.00 hores.

Dia 1. Recordem l´actriu Analia Gadé (1931-2019). La vida alrededor. Una matrimoni jove que espera un fill. Ell és advocat recent llicenciat, ella és infermera. Amb el sou dels dos tot just arriben a final de mes. Era 1959, però sembla tot molt actual. Dirigida i interpretada per Fernando Fernán Gómez i amb Analía Gadé i Carmen de Lirio. Una deliciosa comèdia. Documental sobre Analía Gadé i sobre la pel·lícula.
Dilluns 8. Recordem Chicho Ibáñez Serrador (1935-2019). ¿Quién puede matar un
niño?. El gran creador i realitzador televisiu va rodar sols dues pel·lícules, les dues de referència pels directors posteriors. La primera va ser, La residencia. Aquesta és la segona. Absolutament inquietant. Passarem un documental sobre Ibáñez Serrador i la seva obra.
Dilluns 15 i dimarts 16. Recordant el Cinerama al Paral·lel. La conquista del Oeste (primera part, dilluns, segona part, dimarts). Documental sobre el nou sistema de cinema total, el Cinerama. Recordarem el Cine Teatro Nuevo.
Dilluns 22. Especial sessió de Cinema familiar. Los Dioses deben estar locos-2. Desert del Serengeti, Africa del Sud, dos nens aborígens, uns contrabandistes i una científica, perduts i el pare dels nens buscant-los i és clar tot un seguit d’animals selvàtics. Un seguit de molt divertides aventures i peripècies, ideals per a gaudir en família.
Celebrarem la darrera sessió de cinema amb orxata i granissat de llimona.

MUSICA
Dimecres 17, a les 19.00 h. Música mexicana, amb la cantant Laura Rebolloso. Boleros y sones veracruzanos. Excepcional concert d’aquesta destacada cantant veracruzana.

CANT
Dies i horaris a convenir, classes personalitzades o en grup. Canto para ser feliz, descubre a tu artista interior, amb el cantant xilè Gerardo Wistuba, més de 20 anys d´experiència, intèrpret superior en cant, màster per la Universitat de Barcelona. Contactar amb gerardowistuba@gmail.com
Tel. 34- 634 199 613.

DANSA
Kizomba. Tots els dijous, de 20.00 a 22.00 h. Curs intensiu amb Judith Thetis, tel. 656592435.

LA BIBLIO FORA DE LA BIBLIO (BIBLIO OFF)
Dissabte 29 de juny. Col.laborem amb l´acte central i la jornada festiva de la celebració dels 150 anys del Poble-sec. Carrers Elkano-Salvà-Poeta Cabanyes.
El mateix dissabte serem, un any mes, a La Casica de l’Obrador a la població de Mieres (La Garrotxa), dins del Casica Cool Art…trobada internacional d´artistes plàstics i natura, que enguany celebra el seu Cinquè aniversari. El tenor Gerardo Wistuba, company i col.laborador de la BiblioMusiCineteca, serà el protagonista del concert de les 21.00 hores, amb una selecció de boleros i grans temes de la música melòdica dels crooners
estadounidencs.

LLIBRE SOLIDARI
3r ANIVERSARI DE LA LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI- Punt de recollida i venta
de llibres al POBLE-SEC
Llibres extraordinaris a preus increïbles. Especial Primavera.
De dilluns a divendres, obert de 10.30 a 14.30 i de 17.00 a 21.00 h. Dissabtes i diumenges, d´11.00 a 15.00 i de 17.00 a 21.00 h.
Tel. 93 329 45 28.

Us animem a fer-vos socis… AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA
Només 20€ anuals.
Entre d’altres avantatges els socis tindran prioritat en els concerts i en totes aquelles sessions amb aforament limitat. Podran organitzar sessions de cinema a la carta (a elegir entre més 4.000 pel·lícules i documentals). Gaudiran de descomptes a la Llibreria Solidaria, en la compra de samarretes i participaran amb els sortejos mensuals de llibres, música i pel·lícules.

Consulteu la nostra pàgina web: www.bibliomusicineteca.com, tel. 93 329 45 28