18 maig 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de Maig del 2017

Dilluns CINEMA (totes les sessions a les 19.00 hores)
Dia 8. Contraband Spain. Dinàmica producció anglo-catalana de cinema policíac, protagonitzada per Richard Greene, Anouk Aimée (abans de Lola i Un home i una dona) i Conrado Sanmartín. Rodada el 1955 a Barcelona, Blanes i diferents indrets de la província de Girona.

Dia 15. La honradez de la cerradura. Dirigida pel reconegut director, actor i autor teatral Luis Escobar (el marqués a La escopeta nacional de Berlanga). Basada en una obra de Benavente. Una joia poc coneguda. Rodada integrament a Barcelona el 1950. Debut al cinema de Francisco Rabal.

Dia 22. Vida en sombras. Unic llargmetratge del director Llorenç Llobet Gràcia,realitzat el 1948 amb molts problemes amb la censura franquista i no valorat i reconegut fins el 1968 al seu reestrena al Festival de Venecia. Lliure,
autobiogràfica i poètica esdevé una declaració d´amor al món del cinema.

Dia 29. La piel quemada. Pel.lícula emblemàtica sobre la massiva migració des de les zones més deprimides d´Espanya a la Catalunya pròspera i incipientment turística. Dirigida per Josep Mª Forn el 1967. Amb una gran interpretació d´Antonio Iranzo. Rodada a la Costa Brava i Andalucia.

RECITAL POETIC
Divendres 12, a les 19.00 h. El món de Mª Mercè Marçal. Recitats i imatges, amb Pep i Flor.

EL CLUB DEL ESPEJO
Divendres 19, a les 19.00 h. Dolor y sufrimiento. Biblio-Musi- Cine Terapia, que invita a reflexionar, amb el coach Antoni Inglés.

EL CLUB DE LA TERTÚLIA
Divendres 26, Cine Fòrum, a les 18.00 hores. Tertúlia a les 20.00 h. La Madurescencia. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo.

BIBLIOMUSIC. Totes les sessions a les 19.00 hores. Audició i imatges.
Dimecres 10, Canta y se feliz. Conferència dialogada sobre el Festival de Eurovisió, amb la dramaturga Laura Freijo.
Dimarts 16. Serrat inèdit. Peces poc conegudes, joietes perdudes.
Dimarts 23. Música calentana y Folklore del estado mexicano de Guerrero, amb el guitarrista Miguel Razo. Concert i projeccions.
Dimarts 29. Rancheras y Corridos 2, amb la cantant mexicana Argea García.

Expo: DELIKATESSEN (Llibre d´artista
Excepcional exposició col.lectiva d´artistes del col.lectiu TPK Art i Pensament Contemporani. Es podrà veure fins el dilluns dia 15. Coincidint amb les activitats i-o en visites concertades, tel. 93 443 12 05.

Expo: Teatro de Espintla-10 años de La sufrida noche del Huipil.
Vestuarios-Hilos y Huipiles (muñecos). Desde México, una muestra de esta compañía dedicada al teatro contemporáneo que reside en Puebla de los Ángeles. Presentada por su director Emmanuel Espín Pineda. Inauguración el martes día 9 a las 19.00 horas. Podrá verse hasta el día 15.

Expo : El món oníric i surrealista del pintor Antoni León Huguet. Mostra de pintures i presentació del seu segòn llibre narratiu Manipuladores del Tiempo.
Dijous 18, a les 19.00 hores. L´exposició es podrà veure fins a principis del mes de juny.

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-POBLE SEC
oberta de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
Ofertes especials Sant Jordi. Preus increïbles. A més discs de vinil, CDs i DVDs.

Avanç d’activitats mes de Juny :

Cicles de Cinema dedicats a les Olimpíades i a l´Esport Femení, amb invitats especials – Exposició Recordem Barcelona-92 – BiblioMusic (Guateques anys 60, La canción y los bailes del verano, Música i Esport….) i El Club del Espejo (divendres dia 23) i El Club de la Tertúlia (divendres dia 30)

Per a qualsevol consulta o dato que necessiteu consulteu la nostra pàgina web www.bibliomusicineteca.com

Telèfon 93 443 12 05

Oberta una nova inscripció de socis

Document: word info (19.16 kb)