2 juny 2013

LA BIBLIOMUSITECA INFORMA

Us fem saber les activitats d´aquest proper cap de setmana Activitats obertes i gratuites.

Divendres dia 31.

El Club de la Tertúlia
Tema : La malaltía mental.
A les 18.00 hores, es podrà veure la pel.lícula,Tender is the night, sobre la vida de l´escriptor Scott Fitzgerald (autor entre d´altres novel.les d´El gran Gatsby i de la novel.la que dona títol a la pel.lícula i que narra la seva vida junt a la seva dona Zelda Sayre, afectada d´esquizofrenia).

Finalitzada la pel.lícula es podrà visitar l´exposició, La malaltia mental al cinema.

A les 20 hores, començarà La tertúlia oberta a l´entorn d´aquest tema, coordinada pel psicòleg Daniel Rodrigo.

Diumenge dia 2 de juny

El Club de l´Òpera

Tema : L´emprenta de l´efímer. Un repàs als arxius del Teatre Reial de Madrid i del Gran Teatre del Liceu i als principals cantants que hi han actuat.
A les 18 hores.
Coordinen : Enid Negrete (Directora d´Arts Escèniques, gran coneixedora del món de l´òpera i especialista en arxius i documentació dins del món operístic. Ha treballat al Teatro Bellas Artes de México, al Covent Garden de Londres, al Teatro Real de Madrid y al Gran Teatre del Liceu de Barcelona) i Lluis Casado (psicòleg, operòpata erudit i reconegut col.leccionista de gravacions operístiques).

Us recordem també que La BiblioMusiCineteca serà dins la Mostra d´Entitats del Poble Sec i el Paral.lel, dissabte dia 1 de juny. L´Espai de La BiblioMusiCinteca està ubicat al costat del d´Omnium, Radio Sants i Zona Sec. Al llarg del dia es podràn veure les actuacions en directe de la showman-cantant i actriu veneçolana Cecilia Bellorín, el showman cantant i compositor argentí-català Sergi Dantí, els alumnes de l´Escola de Teatre Estudi Sargantana i de La Banyera-Espai Teatral i d´altres sorpreses.