16 octubre 2013

LA FORMIGA. INTERCANVI CULTURAL AMB JOVES XINESOS

La Formiga busca joves per participar en un projecte d’intercanvi cultural amb joves xinesos

Per tercer any consecutiu, l’Associació Sociocultural La Formiga posa en marxa el ‘Parlem?’, un projecte adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys que cerca fomentar la interrelació i el coneixement mutu, tot afavorint l’intercanvi de coneixements a través d’activitats lúdiques.

L’objectiu del projecte és doble. Per una banda, busca facilitar la integració i adaptació dels joves xinesos nouvinguts tot reforçant el seu coneixement del català i afavorint la relació amb altres joves fora de l’horari escolar. Per una altra, també busca apropar als joves autòctons la llengua i la cultura xineses i donar-los la oportunitat de participar en activitats de lleure amb joves nouvinguts fomentat així la convivència i el trencament de prejudicis i estereotips.

En aquests moments, La Formiga busca joves catalans interessats a participar en aquest projecte d’intercanvi lingüístic i cultural, que consitirà en 10 sessions dinamitzades per una mediadora intercultural on a través de diverses dinàmiques, activitats i jocs, es podran iniciar en el coneixement de la llengua i cultura xineses al mateix temps que ajuden als companys xinesos a practicar i millorar el seu nivell de català, relacionar-se i conèixer les possibilitats que com a joves tenen al seu abast.

Les sessions es realitzaran entre el 18 d’octubre i el 20 de desembre de 2013, els divendres de 16.30 a 19 hores, al Centre Cívic El Sortidor ( Plaça del Sortidor, 1). L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, que es durà a terme en dos divendres consecutius, el 4 i 11 d’octubre, de 16.30 a 19 hores al Centre Cívic El Sortidor. Per a més informació, escriviu a info@laformiga.org o bé truqueu al 93 443 82 07.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat i la col·laboració de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX
Document: cartell pdf (204.28 kb)