19 juliol 2012

LA FUTURA DURANT LA FESTA MAJOR

Us convidem a les activitats que organitzarà Lafutura amb motiu de les festes de Poble Sec.
EL QUE HEM VIST – Una intervenció a LafuturA
Els artistes Sonja Wimmer, Laura Gómez, Ina Fiebig, Olivia Cara, Isabel Sánchez Shirmeister, David Bermúdez, Rema Varela, A.W. Sabaté i J.L. Tercero intervindran amb els seus dibuixos les parets de LafuturA transformant l’espai en un gegantesc quadern d’apunts on aniran apareixent personatges i racons del barri de Poble Sec.
La intervenció s’anirà realitzant del 13 al 20 de juliol de 18:00 a 21:00 inaugurant-se el 21 de juliol a les 19:00. La acció es podrà visitar fins el 28 de Juliol, de dimecres a dissabte de 18:00 a 21:00.
Dissabte 14
18.00 – Mini-taller “Fes i dedica la teva caca”. Myriam Reyes i Gioia Maini t’ajudaran a crear “caques artístiques” per regalar i dedicar als teus amics.
http://eslagioiamaini.blogspot.com.es/
20.00 – Carlos Reyes i Albert Soler presenten el vídeo Fecal Beauty. Peça audiovisual que narra la creació d’un vestit confeccionat amb caques de gat dissenyat per Gioia Maini. Amb la presència de l’artista i l’exposició del vestit.
http://fecalbeautythemovie.tumblr.com/
22.00 – Concierto del duo “Enmedio”
Divendres 20
20.00 – Actuació musical de “Chuso” (pop-rock d’autor)
http://www.myspace.com/chusoconch
22.00 – Presentació del disc “Al miratge del progrés” del grup del Poble-sec, “Fractal” (folk català), amb projecció d’imatges de fractals.
http://www.myspace.com/fractalbcn/music
http://fractalbcn.org/musica/

Dissabte 21
19.00 – Inauguració amb vernissage de “El que hem vist”.

21.00 – Concert del grup, Howlin. Blues amb pinzellades de rock, jazz, psicodèl·lia, funk…