9 novembre 2013

LACONTRA, NOU CENTRE DE CREACIÓ DEL POBLE-SEC

LACONTRA, nou centre de creació del Poble Sec, pre-obre les seves portes durant els Tallers Oberts del Poble Sec els dies 8, 9 i 10 de novembre.

En les hores descomptades, unint un lacon gallec i una peça d’art, va néixer la idea de LACONTRA, el nou centre de creació situat al cor del Poble Sec (Carrer de la Puríssima Concepció, 9). Més de 600 metres quadrats oberts en canal a la gestació, producció i exposició d’art i events, en les seves aparences i curves més diverses. Entre jardins interiors, sofàs, tallers d’artistes i parets industrials reconvertides, podreu degustar i deixar-vos acariciar per obres pictòriques, objectuals, performance, teatrets de circ, poesia i música en directe. Art nu de navalla de butxaca.

Per a celebrar aquesta entrada, gairebé sortida al carrer, LACONTRA Centre de Creació pre-obre les seves portes durant les properes jornades de “Tallers Oberts” del Poble Sec els dies 8, 9 i 10 de novembre amb l’exposició-instal·lació col·lectiva “De par en par”, obres crues i dures dels artistes residents (Callum Robertson, Nathalie Rey, Santi Cabezuelo, David Galindo, Igor Binsbergen, Carlos Espinar, Diego Álvarez “Basajaun”) i un programa ampli d’actuacions, tal i com s’especifica a continuació:

Divendres 8/11
– 19h. Inauguració de l’exposició col·lectiva d’artistes residents de LACONTRA “De par en par”.
– 20:30h. Cabaret de Paper (Pep Gómez i Pep Pascual)

Dissabte 9/11
– 21h. Concert “Radiosepia”
– 22h. Concert “Quartet to Three”

Diumenge 10/11
– 12h Concert-vermut “Vladi et son petit Orchestre”
– 13h Performance Alumnes Taller ‘Toys & Noise’.
– 14h Dinar al carrer (Gazpacho manchego i Fideuà) pels talleristes i visitants.

LACONTRA també estarà present a les carpes de Tallers Oberts a la Plaça dels Ocellets amb els tallers Toys&Noise’. Taller de modificació de joguines (Diego Álvarez “Basajaun”) i Taller de Talla de fusta “Artallabcn“ (Carlos Espinar).

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX