18 desembre 2010

‘MERCADILLO’ SOLIDARI A LA PLAÇA DELS OCELLETS EL PROPER DIA 20

El proper dia 20 de desembre la Plaça dels Ocellets acollirà un mercat solidari en benefici de la gent gran del barri organitzat per Poble-sec per a tothom, àrea social de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, i pel Pla Comunitari Poble-sec.

A aquest mercat solidari, que romandrà obert des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre, tots aquells que s’hi vulguin apropar podran comprar llibres, roba i objectes diversos de segona mà.

Es tracta d’una iniciativa solidària que es celebra en dates molt properes al Nadal i tracta de recaptar fons per garantir la continuïtat dels projectes que tant Poble-sec per a tothom com el Pla Comunitari Poble-sec desenvolupen per millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri.

Poble-sec per a tothom gestiona el projecte d’Acompanyament a la Gent Gran, dirigit a persones majors amb mobilitat reduïda que passen gran part del seu temps en soledat. Els professionals i voluntaris d’Acompanyament a la Gent Gran ajuden a aquests homes i dones del barri a atenuar la seva soledat amb la calidesa de la seva companyia.

El Pla Comunitari Poble-sec, per la seva banda, desenvolupa el projecte ‘Baixem al carrer’, que ajuda a que veïns i veïnes grans amb problemes de mobilitat i amb vivendes poc accesibles, puguin tenir l’opció de sortir al carrer i disfrutar d’un passeig en companyia, un petit luxe del que no poden disfrutar amb normalitat per les seves limitacions.

Ara que s’acosta el Nadal, cal recordar les dificultats que pateix la gent gran del barri i aportar el nostre granet de sorra. Apropa’t a la plaça dels Ocellets aquest dia 20 de desembre i col·labora amb aquests projectes!

Document: Cartell (76.50 kb)