13 març 2015

MERCAT DE LES FLORS: ESPECTACLE EN UN ESPAI PÚBLIC DEL POBLE-SEC

Aquest espectacle es realitzarà aquest cap de setmana en un espai públic del barri.

GUSTAVO CIRIACO
ONDE O HORIZONTE SE MOVE

13, 14 i 15 de març
Horaris div 18h / dis 12 i 18h / dg 12h

El punt de trobada serà el vestíbul del Mercat de les Flors a l’hora de la funció, i caldrà realitzar un desplaçament a peu de 15 minuts.

Durada 40 minuts (aprox.)

Onde o horizonte se move (On l’horitzó es mou) és un projecte site-specific entorn a l’horitzó com a camp de ficció compartida. A partir de la selecció d’un paisatge i un lloc des d’on el públic l’observa, el projecte promou la seva gradual transformació a través de figures que apareixen i desapareixen en l’horitzó. Aquesta peça compta amb voluntaris veïns o habituals del barri de Poble Sec i convida al públic a una desacceleració: des d’un mirador, una planícia, una avinguda, un paisatge es desplega, una ciutat es revela. Aquí els espectadors, com si foren guardians del passat, recorren l’horitzó per tal de desxifrar aquests figures esborrades pel sol que es tornen persones, històries, mons.

Gustavo Ciriaco és un artista brasiler establert a Rio de Janeiro, amb una forta projecció internacional. Treballa transversalment amb diverses disciplines artístiques, interessat en altres coneixements, altres camps, altres veus. Sovint a través de les persones, observant altres maneres de moure’s en el dia a dia, afegint potencial, eines i coneixement sobre com tractar el temps i l’espai. Ha utilitzat la coreografia, el teatre, el vídeo, la narració de contes i les accions urbanes en obres-conversa on l’encontre és la inspiració per a ficcions i situacions compartides.

TARIFA NORMAL: 12€
DESCOMPTE PER ALS VEÏNS DEL POBLE SEC: entrades a 10€
Grups a partir de 8 persones: entrades a 8,50€
PACK BRASIL: 1 entrada per 2 espectacles de “Brasil, 2 cares” 18€