26 juny 2014

NITS D’ESTIU A CAIXAFÒRUM

Del 2 de juliol al 27 d’agost

··· Això no és una visita ···

Dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol
20 i 21.15 h
Paraules a la riba (del mar de Sorolla)
Una aproximació poètica i participativa a l’exposició, amb Lali Álvarez, poeta, i Ada Vilaró, performer.

Cada dimecres de juliol i agost
20.15 i 21.30 h
De pressa!
Una aproximació a la exposició “Contratemps”; una experiència sobre el temps en què l’espectador és el protagonista.

Dimecres 2 i 9 de juliol
20 i 22 h
El musical participatiu. CONCERT
El musical participatiu presenta temes de les grans produccions que ha donat el teatre musical més recent, de la mà d’un cor de més de 100 cantants aficionats, Mariona Castillo i Jordi Vidal com a solistes vocals, Óscar Peñarroya en la direcció musical, i Xavier Casan en la direcció escènica.
21 h
Cinema a dues mans. CONCERT
Un concert de piano que aproxima a l’espectador a la música del cinema des del punt de vista del compositor. Sentir una escena, un argument, un personatge tal com el compositor els va a idear. S’interpretaran peces de Rachel Portman, Elmer Bernstein, John Williams i Michael Nyman, entre d’altres.
A càrrec de Xavier Torras, músic i compositor

Dimecres 16 de juliol
20.30 h
La Força.TEATRE
La Força és el títol rotund amb que la directora Glòria Rognoni, busca un any més, demostrar la força i capacitat dels actors i actrius del Grup de Teatre Social, tots ells amb discapacitat intel·lectual.
21 h
Waiting time / Wasting time
INTERVENCIÓ SONORA AL VOLTANT DE L’EXPOSICIÓ “CONTRATEMPS”
Fito Conesa, amb la col·laboració de Kludge, reinventa la seva obra present a l’exposició “Contratemps”, musicalitzant els temps d’espera com a estratègia evasiva.
22 h
Actress.CONCERT D’ELECTRÒNICA
Actress és l’àlies més conegut de Darren J. Cunningham. Músic, dissenyador sonor, i creador de nous conceptes que han redefinit la música electrònica contemporània.

Dimecres 23 de juliol
Nit de circ. MOSTRA
Els alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel presenten les seves propostes més innovadores en un espectacle que recorrerà diversos espais de CaixaForum.
Carrers modernistes: 19 i 22.15 h
Vestíbul: 19.30 i 20.45 h
Pati anglès: 20 h
Auditori: 21 h

Dimecres 30 de juliol
20 h
Best of you. DANSA
Un espectacle de música i dansa on els tres intèrprets viatgen per una partitura de tensions acumulades, buscant, a poc a poc, l’alleujament.
La Intrusa: Virginia García i Damián Muñoz,Clara Peya, piano
21.30 h
Ray Lema. CONCERT
Un dels artistes més innovadors i creatius d’Àfrica, que passa dels enclavaments tribals del Zaire als carrers electritzants d’Europa. Un camí tumultuós que ha consolidat la seva grandesa artística.