13 gener 2011

OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS CURSOS I TALLERS DEL CC EL SORTIDOR

Des d’aquest 10 de gener i fins el 26 de gener estan obertes les inscripcions per els propers tallers d’hivern del Centre Cívic El Sortidor. L´horari d’inscripcions és de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a dissabte.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes, tret que s’indiqui una altra i el pagament dels cursos es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció. Hi ha places limitades i els grups hauran de tenir un mínim d’inscrits per poder impartir-los. Un cop iniciat el taller, no se’n retornarà l’import.

A aquesta edició de tallers i cursos hi ha interessants novetats i molta diversitat, com el de Maquillatge de fantasia (especial carnaval), Modelatge en cartró pedra, Com parlar en públic o bé Ritme i sabors d’Àfrica.

També podreu gaudir de noves activitats del programa A taula! que us acostaran a noves formes de cuinar i que serviran per enriquir els vostres plats i sorpendre als vostres sentits.

El joves també tenen el seu espai, comper exemple un nou taller de Màgia per aquells que tinguin entre 13 i 17 anys.

Podeu tenir informació més detallada dels horaris i preus dels diferents tallers al PDF adjunt i al web del CC El Sortidor.