23 octubre 2019

OKTOBERFEST AL MERCAT DE LA TERRA!

Oktoberfest al Mercat de la Terra!

Amb l’arribada de la tardor arriba la festa de la cervesa més emblemàtica al Mercat de la Terra! Durant el mes d’octubre, cada dissabte de 10h a 16h tindrem al mercat dos cervesers artesans: Dèria Cerveses, el nostre cerveser de referència, i un cerveser convidat!

Durant tot el mes tindrem un mercat d’allò més variat farem tallers i tastos i hi haurà música en directe! I per culminar l’Oktoberfest farem la presentació de la tercera edició de la Festa de la Collita! Presentarem una trobada molt especial entre productors locals de llúpol i cervesers artesans!

Per l’oferta gastrònomica comptarem amb carn de Cal Fusteret i verdures del mercat a la brasa! No ens oblidem de Can Vermut que portarà les seves famoses croquetes i el seu deliciós vermut!

Prepareu el cistell perquè l’octubre és un mes pont entre temporades! Podrem trobar albergínies i carbassons però també pomes, carbasses, mel, vi, formatges i molts més productes!

Com sempre el mercat reuneix una quinzena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada. En el mercat trobareu cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, verdures i fruites!

Mercat de productes locals i de temporada · Gastronomía Km0 · Espai Slow Kids · Tallers de cuina · Música

Activitats:

5/10 Little Pony en directe!
Directament des de Nàpols, el primer dissabte d’octubre tindrem la presència de Little Pony, una banda indie amb tocs de jazz! A més, a les 12h farem un taller per aprendre una recepta deliciosa: el carpaccio de remolatxa!

19/10 Taller de xucrut!
El tercer dissabte de mes, tindrem la presència del Toni Romero de The Quotidian Cook que ens ensenyarà a preparar un dels fermentats més coneguts: el xucrut! A més, tindrem a les Cerveses Cornèlia i la música del Sergi Shine!

12/10 Tast de Cerveses
El proper dia 12 farem un tast de cerveses de diferents varietats! A més, ballarem al ritme de la música del Sergi Shine i el percusionista Julio Paredes, no us ho perdeu!

26/10 Presentació de la Festa de la Collita!
Per culminar l’Oktoberfest farem la presentació de la tercera edició de la Festa de la Collita! Ho farem a través d’un tast de cerveses i acompanyats de la música del Konguito DJ.