13 desembre 2007

PREMIS SANTS-MONTJUÏC 2007

En el transcurs del tradicional sopar de Nadal del Districte, s’ha fet entrega dels premis Sants-Montjuïc d’enguany, a les següents persones i/o entitats.

Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal:

Sra. Lluïsa Franch i Plensa
Presidenta del Col·lectiu d’Artistes de Sants

Premi en reconeixement a la gran tasca realitzada per potenciar la cultura del barri de Sants de la qual destaquem la creació i manteniment del Col·lectiu d’Artistes de Sants, associació on s’interrelacionen tots els veïns i veïnes, tant a nivell individual com d’entitat compartint els moviments relacionats amb l’art, la història, la comunicació i tot el que pugui aportar una mirada cap al futur per una convivència millor. També cal destacar la seva gran lluita pels drets de la dona en la societat col·laborant en la creació del grup “Art i dona” associació que amb la seva activitat sociocultural reivindica el paper de la dona en tots els àmbits de la història, però sobretot destacar el seu paper rellevant dins del cultura i la societat.

Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu:

Associació Catalana Pro Persones Sordcegues – APSOCECAT –

Associació catalana sense ànim de lucre que va nèixer gràcies a la iniciativa de pares i mares de nens i nenes sordcecs l’any 1999. Es caracteritza per donar resposta unes necessitats i realitats d’aquests col·lectiu i de les seves famílies. APSOCECAT aposta per la dinamització de les institucion, entitats i de la societat catalana en general en la recerca i posta en marxa de solucions possibles, properes i integradores