2 gener 2018

PROGRAMA FORMATIU DE “LES CUINES DEL MÓN”

Programa Formatiu de CUINES DEL MÓN Poble-Sec Auxiliar de cuina – Marmitó

Curs gratuït

Inici: 22 de gener al 22 de març 2018.

Horari: de dilluns a divendres, de 10.30 a 14.30 hores.
100 hores en formació Auxiliar de cuina.
20 hores d’experimentació en restauració.
30 hores en competències sociolaboral i seguiment.

OBJECTIUS: Millorar la ocupabilitat i qualificació professional de persones mitjançant una acció formativa en l´especialitat d´Auxiliar de Cuina que permeti intervenir sobre determinats aspectes personals i laborals. Afavorir el desenvolupament personal i social dels i les alumnes, així com la seva orientació professional.

Objectius específics de caràcter laboral: – Introduir a l´alumne de forma pràctica en l´aprenentatge d´un ofici. – Aprendre a pre-elaborar aliments, – Preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, – Potenciar l´adquisició d´hàbits laborals: responsabilitats, seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals, – Oferir la formació en manipulació d´aliments i el certificat corresponent a les persones que superin la prova.

Perfil d’entrada: Persones que tinguin una motivació real pel sector de la Restauració i vulguin desenvolupar la seva activitat professional en el sector.

Persones tant situació regular com irregular, de diverses nacionalitats i cultures, diversitat de gènere. Es donarà prioritat a persones empadronades o residents a Poble-sec i altres barris del Districte Sants-Montjuïc.

Entrevistes i seleccions fins el 29 de desembre del 2017.

Aquest curs està obert per persones de 16 anys en endavant, amb residència a Poble-sec o Districte Sants-Montjuïc, que es vulguin dedicar professionalment a sector restauració i que tinguin coneixement idioma castellà i/o català.

Les persones interessades han de saber que ja hem començat entrevistes i finalitzarem procés de selecció el 29 de desembre.

Si hi esteu interessades/interessats, envieu correu electrònic amb les dades personals a cuinadelmon@gmail.com
per tal de concretar entrevista personal.

Document: cartell pdf (188.91 kb)