18 setembre 2016

PROJECTE LA CUINA DEL MÓN 2016/17 – PRESENTACIÓ

La Cuina del Món 2016/17 ja ha començat a escalfar fogons!

El proper dilluns dia 19 de setembre a les 19h farem la presentació del nou curs al Centre Cultural Albareda, on a més podeu visitar l’expo dedicada als 15 anys de La Cuina del Món.

Com molts de vosaltres sabeu, La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Es tracta d’un projecte intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa principalment d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

Enguany tenim novetats!

CAL DESTACAR, SOBRETOT PER ALS QUE JA CONEIXEU EL PROJECTE, QUE EL FORMAT DEL CURS SERÀ DIFERENT: SON MES HORES DE FORMACIÓ I MENYS ALUMNES; ES FA ELS DILLUNS AL MATÍ; COMENÇA A L’OCTUBRE DEL 2016 I ACABA AL MARÇ DEL 2017.

La Mostra gastronòmica La Cuina del Món 2016/17 es celebrarà a finals de març i pretén ser la culminació del procés de formació del Curs de Tècniques de Cuina que es realitzarà com sempre a la cuina del CC EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12).

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

En aquests moments estem iniciant la selecció dels 15 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que s’han adreçat a les vostres entitats.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 22 i 26 de SETEMBRE a les 10h al Centre Cívic EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12).

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2016/17 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els principals requisits d’accés al curs són ser major d’edat, viure preferiblement al Districte de Sants Montjuïc, parlar castellà o català i estar motivat a rebre una FORMACIÓ per a treballar en el sector de la RESTAURACIÓ i GASTRONOMIA.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de dilluns a divendres a cuinadelmon@gmail.com.