6 gener 2007

Resultats del Nadal Solidari al Poble-sec 2006

Un cop més s’acabat la campanya del Nadal Solidari al Poble-sec amb un notable èxit de participació i donatius.
La part final de la campanya, amb la recollida de joguines per els nens i nenes més desfavorits del nostre barri, ha aconseguit un any més realitzar lots de 6 joguines a més de 360 infants.
S’ha lliurat un lot de joguines a l’Associació de la Comunitat Dominicana a Catalunya, un lot complet de joguines a totes les escoles del Poble-sec i a les diferents llars d’infants públiques del barri.
També s’ha realitzat una donació a la Fundació Anna Ravell d’un lot de joguines que anirà a les escoles que la congregació té al Màrroc.
Els infants eren proposats per les diferents parròquies del barri, l’entitat Bona Voluntat en Acció, els Serveis Socials Municipals i Caritas (Poble-sec – Raval)
La campanya a comtat amb la participació de més de 50 voluntaris que amb el seu treball ha permès recollir les joguines i preparar els lots per als seus destinataris.
Com altres anys la recollida de menjar ha comtat amb la participació de les diferents escoles del barri, i el resultat ha estat l’esperat amb la recollida directa de varis centenars de quilograms d’aliments.
Els aliments han anat a les diferents parròquies i a l’entitat Bona Voluntat en Acció per la seva distribució entre les famílies necessitades del nostre barri.