4 març 2008

RODATGE DEL DOCUMENTAL NEDAR – DIMECRES 5 A LES 12 HORES

El proper dimecres 5 de març us convidem a assistir (a partir de les 12h i fins les 15h) a la Sala Apolo de Barcelona al rodatge del llargemtratge documental Nedar, dirigit per Carla Subirana i coproduït per Benecé i TV3. El rodatge de Nedar finalitzarà el 16 de març de 2008, però el 5 de març serà l’últim dia obert a l’assistència dels mitjans de comunicació.

Nedar és un viatge a través de les escletxes de la memòria personal i la memòria col·lectiva. Un viatge a la recerca de la pròpia identitat a través de la reconstrucció del passat. Un passat desconegut, un passat que s´escapa, que es perd en el present: un avi afusellat l´any 1940, una àvia que va morir d´alzheimer i una mare que pateix la mateixa malaltia. Cada família guarda els seus propis secrets.

Nedar compta amb la col·laboració especial del Memorial Democràtic.

Si esteu interessats a assistir al rodatge, podeu fer-ho el dimecres 5 de març a partir de les 12h a la Sala Apolo de Barcelona del C/ Nou de la Rambla 111, amb prèvia confirmació.

Si no podeu assistir al rodatge i voleu rebre més informació de Nedar (dossier de premsa, fotografies, imatges, etc.) o concertar una entrevista amb la directora contacteu també amb premsa.

Contacte:
Premsa Benecé
Sílvia Bel: comunicacio@benece.es
Tel. 93 284 07 19