14 abril 2014

TALLERS EQUILIBRADAMENT!

Benvolgudes i benvolguts,

Després de realitzar els dos primers cicles de tallers EquilibradaMENT amb el subtítol:eines per viure millor, des de la comissió de salut del Pla Comunitari del Poble Sec, hem decidit seguir amb una nova edició, plena de propostes interesants!

Us fem arribar el programa de tallers del Cicle EquilibradaMENT , que van de març a juny de 2014 i que tenen l’objectiu de donar eines als veïns i veïnes que vulguin millorar la seva salut des d’un punt de vista global, tenint present la importància de la cura de la nostra salut mental i emocional.

La peculiaritat d’aquest cicle, és que no es demana una quota per participar-hi – ni les persones que imparteixen els tallers (les persones que anomenem talleristes) cobren-. És un cicle que vol reforçar la xarxa d’intercanvis del poble sec. Volem seguir amb la filosofia inicial del projecte, el qual vam engegar amb la gran ajuda del col.lectiu TROCASEC.

Per tant, per assistir-hi sols us demanarem la vostra col.laboració en algun dels projectes o de les activitats del Pla Comunitari.

Si us plau, en el moment d’inscriure’s indiqueu amb quina activitat voleu col·laborar (la llista apareix a la butlleta d’inscripció)

Per inscrir-vos als tallers, teniu vàries opcions:

1- Enviar un mail: equilibradament@gmail.com

2. Omplir aquesta Butlleta d’Inscripció i lliurar-la als següents llocs:

-Taullell de l’EAP 3B Poble Sec (CAP MANSO, 1ª pl.)
C/ Manso, 19, 1º pl / Tlf.: 93 554 31 85
-Taullell de l’EAP 3A CAP Les Hortes
c/ Nou de la Rambla, 177 / Tlf.; 93 324 91 00
– Coordinadora d’Entitats del Poble Sec-
Pla Comunitari del Poble Sec
c/ Elkano, 22-24 / Tlf.: 93-443 21 72

Animeu-vos a venir! Tots els tallers són un descobriment!
Us hi esperem!

Document: pdf programa (515.26 kb)