14 novembre 2007

TOTES LES ACTIVITATS DE NADAL A BARCELONA

Aquesta revista, que s’ha imprès en paper reciclat, ofereix consells i recordatoris per celebrar i gaudir el Nadal.
Gaudir de totes les activitats nadalenques que se celebren a la ciutat és l’objectiu de la Revista de Nadal que publica l’Ajuntament de Barcelona.

La publicació, que enguany té com a novetat que està dissenyada com una revista, la podreu trobar a totes les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) així com als centres cívics, biblioteques i museus i, a partir de mitjans de desembre, també en alguns restaurants i cinemes de Barcelona.

En aquesta nova revista trobareu tots els detalls de les activitats que se celebren aquests dies, i n’hi ha per a totes les edats, tot i que de manera especial trobareu les adreçades a les famílies que en podran treure bon profit en uns dies en què els infants no van a l’escola.

La Revista de Nadal inclou, per exemple, informació de totes les fires tradicionals que tenen lloc a la ciutat al llarg d’aquests dies, així com del pessebre que s’instal·la a la plaça de Sant Jaume i de la Cavalcada de Reis que viurà la ciutat.

A més, la revista ofereix bons consells i recordatoris per celebrar el Nadal d’una manera més sostenible, i s’endinsa en algunes de les tradicions nadalenques, com ara els orígens del Caga Tió i el Cant de la Sibil·la.

La guia, que s’ha imprès en paper reciclat, està organitzada seguint les dates de la festa nadalenca perquè sigui més fàcil i amena la lectura per a tothom.

A banda de les activitats tradicionals, la Revista de Nadal inclou diverses recomanacions de mobilitat per gaudir de les festes, i un article per descobrir com els participants de la Barcelona World Race viuen el Nadal a alta mar.

La guia també descobreix els secrets de la Cavalcada de Barcelona 2007 i inclou un apartat on s’informa quin és el punt de recollida d’arbres de Nadal que hi ha més a prop de casa.

Bcn.cat posarà en línia ben aviat el web de Nadal

Ben aviat estarà en línia el web de Nadal (www.bcn.cat/nadal), on trobareu tota la informació sobre les activitats nadalenques a la ciutat per gaudir amb plenitud de la celebració d’aquestes festes.

En el web de Nadal podreu, entre moltes altres coses, enviar la carta als Reis de l’Orient i seguir en línia la Cavalcada de Barcelona amb l’arribada de Ses Majestats que recorrerà els carrers del centre de la ciutat el proper 5 de gener.

El web de Nadal d’enguany també inclourà un recull amb les receptes tradicionals per celebrar aquestes festes i podreu regalar una nadala virtual o bé dedicar un estel a una persona estimada, entre moltes altres de les accions que podreu dur a terme en aquest espai.

Mentrestant, ja us podeu descarregar en format PDF la revista Nadal 2007, en què trobareu una agenda amb totes les activitats per gaudir de les festes i informació diversa com ara els orígens del Caga Tió, com serà la Cavalcada de Reis i consells per a un Nadal més sostenible.