30 novembre 2007

TOTES LES LÍNIES DEL SERVEI DE RODALIES ES RESTABLEIXEN AQUEST DISSABTE

El servei ferroviari a les línies 2 sud, 7 i 10 del servei de Rodalies, així com a les línies dels trens de Mitja i Llarga Distància, es restableix totalment aquest dissabte, 1 de desembre, amb les freqüències habituals.

Així ho ha informat el secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, que ha assegurat que ADIF estè acabant els treballs necessaris per al restabliment de la circulació a la via 2 del tram entre Barcelona-Sants i Bellvitge.

“Al llarg d’aquesta setmana s’acabaran els treballs per recuperar la via 2 i també els treballs de senyalització i altres aspectes relacionats amb al funcionament del ferrocarril”, ha destacat Morlán.

El secretari d’Estat d’Infraestructures ha subratllat que “si totes les proves a la via 2 són satisfactòries, el servei de Rodalies i de les línies de llarga i mitja distància es restablirà aquest dissabte, 1 de desembre”.

Morlán també ha expressat el compromís del Ministeri de Foment perquè els bitllets de les línies de Rodalies afectades per l’execució de les obres de l’AVE siguin gratuïts fins que el tren d’alta velocitat arribi a l’estació de Sants.