22 octubre 2020

TROBADES DE COSIDORES

Les Trobades de Cosidores són una activitat dels projectes Baixem al Carrer i Acompanyament a la Gent Gran, de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

L’activitat es celebra quinzenalment els dilluns a la tarda i consisteix en cosir, fer ganxet i realitzar tasques de costura.

El resultat que d’aquestes tasques sorgeix serveix, per una banda, de producte per les Paradetes que s’inclouen a les diferents festivitats, com Sant Jordi i Nadal, des d’on es recauda diners que es destinen per reinvertir en l’activitat.

Per una altra banda, el resultat de l’activitat es destina a causes socials, com a entitats dirigides a persones en situació de sense llar i a nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquests fets potencien l’envelliment actiu en tant que fomenta les habilitats psicomotrius i cognitives de les persones grans que hi participen i la seva participació a la comunitat, augmentant, així, el seu sentiment d’utilitat i autoestima, ja que es carrega de significat la tasca que realitzen i es reconeixen i valoritzen els
seus sabers.

Sabers que comparteixen entre elles i amb les persones voluntàries, les quals n’aporten de nous, ajuden en les tasques de l’activitat i, sobretot, estableixen vincles signficatius amb les persones grans, que suposen un enriquiment mutu.

Si vols conèixer més del que fem i formar part d’aquesta família com a persona voluntària no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres enviant un email a baixemalcarrer@poblesec.org o acompanyament@poblesec.org o trucant al telèfon 934432172.

Us hi esperem !!!

Document: pdf info (123.22 kb)